Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta: | Pihlajalinnaa ei ole ostettu Terveystaloon

Jorma Äikää kirjoitti 27.10. Länsiväylän Lukijan areena -palstalla Matinkylän terveysaseman alasajosta. Haluamme oikaista selkeän väärinymmärryksen kirjoituksesta.

Länsiväylän kirjoituksessa väitettiin, että Pihlajalinna olisi ostettu Terveystaloon. Tämä väite ei pidä paikkaansa eikä mitään yhdistymistä ole tapahtumassa.

Pihlajalinna aloittaa Espoon kaupungin ulkoistetun terveysasematoiminnan tuottamisen vuoden 2022 alusta kilpailutukseen perusteella. Pihlajalinna on tehnyt ja tekee koko syksyn ajan mittavaa työtä yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa, että alueen asukkaille saadaan toimiva terveysasema. Pihlajalinna on palkannut osaavan henkilöstön ja takaa hoidon jatkuvuuden. Myös potilastietojärjestelmä säilyy samana. Piispanportin terveysasema sijaitsee edelleen samassa rakennuksessa, vain kerros vaihtuu.

Nykyinen palveluntuottaja hoitanee asukkaita normaalisti vuoden loppuun asti Espoon kaupungin kanssa tekemänsä sopimuksen mukaisesti. Espoon kaupunki informoi Kuitinmäen, Suurpellon ja Henttaan asukkaita sekä valinnan vapauden nojalla vaihtaneita asiakkaita vielä ennen vuoden vaihdetta tarkemmin muutoksesta.

Riia Siivikko

aluejohtaja

Pihlajalinna