Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pääkirjoitus: | Kiitos sinulle lukijamme

Kiitos ei kulu käytössä. Silti osoitamme kiitoksen sanat usein vasta luopumisen hetkellä, liian myöhään, jos lainkaan. Miksemme aloittaisi päiväämme useammin antamalla kiitosta kohtaamillemme ihmisille. Satunnaisillekin. Varsinkin heille, joita harvoin kiitetään.

Viime viikolla vietettiin Valtakunnallista Puhtauspäivää. Puhtausalan ammattilaiset tekevät työtä, joka edistää hyvinvointiamme ja terveyttä työpaikoilla, kouluissa ja muissa julkisissa työssä. Työtä, jota harvoin huomataan, kun se sujuu, mutta joka huomataan, kun se jää tekemättä.

K-Citymarket Ison Omenan kauppias kiitti lämpimästi työntekijöitään, kun Vuoden Verkkokauppa -titteli tuli kolmannen kerran Espooseen, Matinkylään. Kommenteissaan kauppias kiinnitti huomion olennaiseen asiaan: digitaalisessa palvelupolussa ratkaisee erilainen osaaminen kuin kaupan tiskillä. Työntekijöiden välisellä vuorovaikutuksella ja roolilla eri vaiheissa on tärkeä merkitys asiakastyytyväisyyden kannalta. Ammattitaito ja työn sujuvuus korostuvat poikkeusolosuhteissa.

Kiitos sinulle lukijamme! Monet teistä, varsinkin iäkkäämmät, ovat yhä vannoutuneita painetun lehden lukijoita ja lukevat lehden kannesta kanteen.

Painetun lehden lukijamäärä on pitänyt median murroksessa pintansa, ja uskomme, että sitä on myös mahdollista entisestään kasvattaa. Länsiväylää luetaan myös verkossa ja sosiaalisessa mediassa aktiivisesti.

Lukijoiden aktiivisuus näkyy toimituksessa monin eri tavoin. Lukijan Areenalle kirjoitetaan mielipiteitä jonoksi saakka. Kirjoituksissa viitataan Länsiväylässä aiemmin julkaistuihin aiheisiin. Juttuvinkkejä ja lukijapalautteita satelee toimitukseen päivittäin.

Aktiivinen vuorovaikutus on omiaan edistämään kunnallisdemokratiaa ja sananvapautta. Kiitos, että edistät yhteistä asiaa kanssamme.

Heli Koivuniemi

päätoimittaja

heli.koivuniemi@media.fi