Lukijalta: | Muutto ei vaikuttanut vastuualueeseen

Jorma Äikää kirjoitti 27.10. julkaistussa mielipidekirjoituksessa: ”Matinkylän terveyskeskuspalvelut on hoidettu ostopalveluina Mehiläinen-konsernilta pari vuotta.”

Vaikka kirjoitus on synnyttänyt keskustelua ja jopa vastineet nykyisen (11.10.) ja tulevan (21.10.) palveluntuottajan edustajalta, kukaan ei ole korjannut lainauksessa olevaa asiavirhettä.

Nykyinen Oma Lääkärisi Matinkylä oli alkujaan Oma Lääkärisi Puolarmetsä, joka sai hoidettavakseen Puolarmetsän terveysaseman palvelut. Se toimi jonkin aikaa Ison Omenan palvelutorilla nimellä Oma Lääkärisi Iso Omena ennen muuttoaan nykyisiin tiloihinsa. Tämä ei kuitenkaan ole käsittääkseni vaikuttanut palveluiden vastuualueeseen. Tähän viittaa myös Espoon kaupungin tiedotteen teksti: ”Ulkoistettu terveysasema sijaitsee Matinkylässä ja se vastaa tällä hetkellä mm. Kuitinmäen, Suurpellon ja Henttaan asukkaiden terveysasemapalveluista.”

Entinen Matinkylän terveysasema toimii nykyään Ison Omenan palvelutorilla nimellä Ison Omenan terveysasema ja tuottaa käsittääkseni edelleen Matinkylän terveysasemapalvelut. Kauppakeskuksen yli 2 000 asiakaspysäköintipaikkaa ovat myös terveyskeskuksen asiakkaiden käytettävissä ilmaiseksi ensimmäiset 2 tuntia.

Juha Autero

Espoo

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut