Lukijalta: | Espoon takaisinsoitto ei tosiaankaan enää toimi

Maaja Puisto kirjoitti Länsiväylään 27.–28.11.2021 Espoon terveyskeskuksen takaisinsoittopalvelusta. Tosiaankaan se ei toimi. Pitäisi ehdottomasti saada puhua suoraan ihmisen kanssa heti soittaessaan terveysaseman puhelinnumeroon.

Minulla kesti kuukauden ennen kuin takaisinsoitto osui sellaiseen aikaan, jolloin pystyin vastaamaan puheluun. Joka aamu piti soittaa terveysasemalle, että saisi joskus takaisinsoiton. Sieltä soitettiin vain yhden kerran takaisin, joten itse piti soittaa aina uudelleen.

Työskentelen asiakkaiden parissa, joten en voi kesken työni enkä asiakkaiden kuullen hoitaa omia asioitani. En ole varmasti ainoa, joka työnsä puolesta kassajonossa, parkkihallissa tai muualla vastaavassa paikassa ollessaan ei pysty vastaamaan puheluihin.

Terveysongelma voi olla kiireellinen, mutta ei sellainen, että pitäisi soittaa ambulanssi. Harmittaa maksaa veroja Espoon kaupungille toimimattomuudesta.

Veronmaksaja

Espoo

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut