Lukijalta: | Loistavaa palvelua sairaalassa

Hakeuduin Jorvin sairaalan päivystykseen sunnuntaina 5.12. HUS:n päivystysavun antamien asiantuntevien kehotusten mukaisesti. Umpilisäkkeeni todettiin Jorvin sairaalan tehokkaasti tehdyissä testeissä tulehtuneeksi. Odotusaika testien ja muiden asiaan kuuluvien tapaamisten välillä ei ollut kohtuuton varsinkaan, kun vaivani ei tuntunut erityisen ikävältä.

Osastolle siirtymisen jälkeen olin leikkauspaikalla muutamassa tunnissa. Oli hieno kokea, miten ammattimaisesti ja ystävällisesti minut otettiin vastaan. Vaikka en siinä suuremmin jännittänyt, ilmapiiri loi kuitenkin turvallisen tunteen. Leikkaus sujui hyvin, ja herääminen lähes tyhjässä, hämärähkössä salissa keskellä yötä valvovien silmien alla oli niin ikään hieno, unenomainen kokemus.

Vietin kaksi yötä osastolla, yhteensä noin 1,5 vuorokautta. Jälkihoito lääkkeineen, mittauksineen, voinnin tiedustelemisineen ja säännöllisine ruoka-aikoineen sujui erinomaisesti. En voinut olla huomaamatta, kuinka positiivisella asenteella kaikki työntekijät osastolla toimivat ja niin hienosti yhteen hiileen puhaltaen – vaikka ihmiset vaihtuivat vuorojensa mukaisesti.

Kiitos kaikille asianosaisille Jorvin sairaalassa.

Kaikki te terveysalan ammattilaiset teette todella tärkeää työtä, koko sektorilla ja joka paikassa. Toivon, että tiedossa oleviin resurssipuutteisiin saadaan korjausta siellä, missä tarvitaan. Ihmisen toiselle antama hoito ja läsnäolo ovat tärkeimpiä tehtäviä yhteiskunnassa.

Jussi Helimäki

Espoo

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut