Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaaliareena: | Lähipalvelut paremmaksi

Lähipalvelujen parantaminen on keskustan keskeisin tavoite tulevissa aluevaaleissa Espoossa. Lääkäriin pitää päästä kaikkialla Espoossa nopeammin. Nykyiset jopa kuukausien jonotusajat ovat espoolaisten väärinkohtelua.

Aluevaalien myötä toteutettava sote-uudistus on parannus, joka parantaa espoolaisten tasa-arvoa. Lääkäriin pääsyn ei pidä olla postinumerosta tai lompakon paksuudesta kiinni.

Sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastuspalvelujen turvaaminen lähipalveluina on tavoite, joka Espoossa tarkoittaa lähipalvelujen saatavuutta kaikissa kaupunginosissa. Terveydenhuollossa lähipalvelut ovat tärkeä keino purkaa ja ennaltaehkäistä hoitojonojen syntymistä. Siksi lähipalvelujen saatavuuden pitää olla kunnossa.

Kaupungeissa perusterveydenhoidon palveluja on paljon tarjolla, kun huomioidaan yksityisen sektorinkin palvelutarjonta. Siellä palvelusetelit tulevat todennäköisesti olemaan osa lähipalvelujen ratkaisua.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella ja Espoossa pitää tulevaisuudessakin hyödyntää enenevissä määrin liikkuvia palveluja, jotka tuovat esimerkiksi lääkäri-, terveydenhoitaja- ja laboratoriopalvelut lähelle ihmistä.

Matias Ollila (kesk.)

puheenjohtaja

Leppävaaran keskusta