Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta: | Espoonlahden terveyskeskus on liian kaukana Matinkylässä

Koska tulee se aika kun Espoon päättäjät myöntävät, että Espoossakin on vähävaraisia ja köyhiä ihmisiä. Nämä ihmiset tarvitsevat samalla tavalla palveluja kuin hyvätuloisetkin kuitenkaan niitä saamatta.

Kun hyvätuloisilla on mahdollisuus hoidattaa itsensä yksityisillä lääkäreillä, eivät vähävaraiset tähän luksukseen pääse osalliseksi, vaan heitä hypytetään terveydenhuollon kärrynpyörässä paikasta A paikkaan B tai C.

Terveyskeskukset pursuavat oikeasti sairaita ihmisiä. Espoonlahden terveyskeskus Matinkylässä on aivan liian kaukana niille, joille kulkeminen julkisilla on muutoinkin mahdotonta.

Mikähän neronleimaus sekin oli sijoittaa terveyskeskus sinne saakka kun varmaan olisi ollut tilaa lähempänäkin.

Tämä on nyt hyvä esimerkki siitä, miten Espoo kohtelee vähävaraisia asukkaitaan. Kuitenkin suurin osa heistä ovat aktiiviaikoinaan maksaneet vuosia kiltisti veronsa Espoolle ja nyt kun niitä palveluja todella tarvitaan, ei niitä saa tai niitä ei tavoita.

Miksi Espoon päättäjät häpeävät vähävaraisia, jotka ovat työllään joskus panostaneet Espoon hyvinvointiin ja nousuun. Ovatko he todellakin Espoolle vain häpeätahra?

B. Reinikka-Rasimus

Espoonlahti