Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta: | Länsimetron työmaa aiheuttaa isoa haittaa Kivenlahdessa

Miten on mahdollista, että kivenlahtelaisia kiusataan länsimetron työmaan aiheuttamilla kohtuuttomilla häiriöillä?

Lämmönjaon katkoksia on lähes viikoittain ja ne kestävät kello 8–22. Ne sentään ovat ajoittaisia ja kestävät vain päivän, mutta metrotyömaan aiheuttamat haitat teiden kuntoon onkin sitten toinen ja täysin kohtuuton asia.

Merivirran kohdalla oleva tieosuus oli todella kohtuuttomassa kunnossa kuukaudesta toiseen. Nyt Kivenlahdenkadun alussa on katuosuus, jota on ollut jo viikkokausia lähes mahdoton ajaa. Tie on kuin pahemmankin pommituksen jäljiltä, täynnä järkyttävän isoja kuoppia, joita näin talviaikaan on vaikea havaita.

Onko Espoon kaupungille ok, että autoilijat rikkovat autonsa siinä täysin ajokelvottomalla ajo-osuudella? Busseille tästä on isot haitat, erityisesti kun tieosuudella ei muutamissa kohdissa ole riittävää tilaa kääntyä kurvissa.

Tämä aiheuttaa bussien jatkuvaa tööttäilyä henkilöautoille, mikä on ymmärrettävää: jos minäkin joutuisin ajamaan saman kohtuuttoman huonossa olevan tieosuuden useamman kerran kuin kahdesti päivässä, olisin kiukkuinen kuin turkinpippuri.

Länsimetron rakennustöiden aiheuttamat haitat Kivenlahden asukkaille ovat kohtuuttoman suuret. Puistojen ja virkistysalueiden väheneminen ja kivikylämäisen rakentamisen suuruus on jo riittävän huono asia. Kaksinkertaistuneet matka-ajat julkisille lisäsivät länsimetron negatiivista vaikutusta.

Ajokelvottomat tieosuudet ovat piste iin päälle. Oikeasti Espoon kaupungin päättäjät, tämäkö oli tarkoituksenne?

Länsimetro, ei kiitos!