Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta: | Missä viipyvät lumiaurat?

Talvi on ollut eittämättä haastava katujen kunnossapidolle. Se ei kuitenkaan ole hyväksyttävä peruste Espoon toiminnalle, jossa katujen kunnossapito päättyi koululaisten hiihtolomaviikon huitteilla kuin seinään. Hiihtolomaviikon maanantain lumipyryn jälkiä ei siivottu, ei edes siinä vaiheessa, kun vesisade sulatti kaduille jätetyn lumen loskaksi. Alkutalvesta yöunia häirinneet aurat loistivat poissaolollaan.

Lopputulos on jokaisen nähtävissä ja huomattavissa. Kaduilla ja kevyen liikenteen väylillä ei pysty liikkumaan turvallisesti ilman nastakenkiä – niilläkin vaivalloisesti jään pinnan epätasaisuuden vuoksi. Jos helmikuun lopun kelit eivät Espoon mielestä vaatineet katujen kunnossapitoa, jään ihmettelemään, millä keleillä aurauskalusto laitetaan liikkeelle. Vai kävikö niin, että kaikille halukkaille annettiin koululaisten hiihtolomaviikko lomaksi eikä henkilöstöä riittänyt katujemme hoitoon?

Ortopedille loppuviikosta

Espoo