Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta: | Espoonlahden alueen julkiset kuntosalipalvelut

Olen huolissani Espoonlahden alueen julkisten kuntosalipalvelujen tulevaisuudesta. Espoonlahden liikuntahallin kuntosalit poistettiin jo aiemmin yleisökäytöstä ja Espoonlahden uimahallin mennessä remonttiin poistuvat myös uimahallin kuntosalit käytöstä.

Matinkylän uimahallilla aukeaa kuntosali, mutta ei käsittääkseni kovin suuri ja sinne on matkaa Espoonlahdesta, jossa alueen ihmiset ovat tähän asti voineet kävellä tai pyöräillä kuntosalille. Matinkylässä myös paikoitus on maksullinen toisin kuin nykyään Espoonlahdessa.

Espoonlahden urheilupuisto on merkittävä espoolaisen urheilun harrastamisen keskittymä ja alueen tarjonnassa on hyvä olla myös kattavat julkiset kuntosalipalvelut.

Ehdotankin, että Espoonlahden uimahallin kuntosalien sulkeutuessa Espoonlahden liikuntahallin kuntosalit avataan yleisökäyttöön. Niiden yleisökäytöstä poistamista voi sitten harkita, kun remontoidun Espoonlahden uimahallin kuntosalit jälleen aukeavat.

Mikko Ruosteenoja Espoo