Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta: | Tutustuin Lippulaivaan heti avajaisissa ja jouduin pettymään

Hämeenlinnassa on muutama vuosi sitten avattu Lippulaivaa pienempi keskus Goodman moottoritien päälle. Ihmettelen siellä aina erään kahvilan pimeyttä. Sieltä ei ole minkäänlaista näkymää ulos, ja lisäksi siellä on tumma ja ankea sisustus. Siellä ei ainakaan kesällä viitsi käydä.

Vähästäpä valitin ennen kuin tutustuin uuteen Lippulaivaan. Sehän on käytännössä ilman luonnonvaloa suurimmilta osiltaan – jotenkin luonnotonta.

Olin innokkaana heti avajaisissa tutustumassa Lippulaivaan. Into meni: Jäin kaipaamaan hyviä ja pieniä kauppojen tarjouksia ja maistiaisia, jotka olisivat saaneet jatkua muutaman päivän. Yksi kauppa sentään tarjosi kahvit ja pullan.

Samoin olisi ollut mukava, kun avajaisissa ja myöhemminkin olisi näkynyt kauppakeskusoppaita neuvomassa ja vaikka siis tarjoilemassa jotain ja jakamassa kuponkeja ja arpalippuja ynnä muuta – vanhanaikaistako? Siellä hämärillä käytävillä liikkuessa olisi alkuun ollut nimittäin elävä opas tarpeen. Kerrosten numeroita ei ole näkyvissä eikä liikkeiden logot ainakaan ole liian esillä käytävälle.

Jotenkin on taas menty niin tylsään suuntaan. Eikö kuluttajakaupan olekaan enää tarkoitus houkutella asiakkaita?

Rafael Hellsten

Hämeenlinna/Espoo