Lukijalta | Valvojat eivät hoida tehtäviään

Harmistuneet uimarit -nimimerkki kirjoitti 6.7. Länsiväylässä Leppävaaran maauimalan hygieniahäiriöistä.

Olen useamman kerran, viimeksi viime viikolla, nähnyt pesutiloissa tapauksen, jossa kaksi noin varhaisteini-iässä olevaa tyttöä tuli useamman pienemmän kanssa pukuhuoneesta suihkutilaan päällään mustat kokovartalopuvut ja menivät maauimalan puolelle peseytymättä uimapuvut ja hiukset kuivina. Siis edes uimapuvut päällä ei peseydytty.

Valvojia istui kaksi kappaletta ulostulo-oven yläpuolella. Ainoa reaktio oli, että he kuuluttivat peseytymisohjeita mutta eivät käyneet ohjaamassa takaisin pesuhuoneeseen.

En yhtään ihmettele, että hygieniahäiriöitä on, kun valvojat eivät hoida tehtäviään.

Lastenaltaan ja terapia-altaan reunalla päivystävilläkin on useimmiten nenä kiinni kännykässä. Ihme, ettei isompia vahinkoja ole sattunut.

Hygieniahäiriöt saataisiin vähenemään asiallisella puuttumisella peseytymiseen ja ohjaamalla kyseiset henkilöt pesuhuoneeseen ennen altaaseen menoa uskonnon määrittämistä asuista riippumatta.

Tämä on myös kustannuskysymys. Altaiden desinfioiminen maksaa. Lisäksi pandemia-aikoina, jos muutenkin, on ällöttävää uida vedessä, jossa jotkut uivat peseytymättä.

Samat säännöt kaikille

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut