Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Miksi raidejokerin tolppa pärisee Espoossa 24/7 vaikka vaunut eivät edes kulje?

Raidejokerin rakentaminen Leppävaaran keskustan alueella on sujunut hallitusti. Työt ovat edenneet ilmoitetulla tavalla ja ennakoiduista häiriöistä on varoitettu asukkaita. Maallikon silmin kaikki näyttää lähes valmiilta – vain liikennekalusto puuttuu. Jokin kuitenkin häiritsee…

Sellon edessä Leppävaarankadulla Alberganpuiston kulmalla raidejokerin tolpassa pärisee jatkuvasti ylimääräinen häiriöääni. Sitä on jatkunut yötäpäivää jo kuukausien ajan.

Toimimattoman raideliikenteen kannalta se on tarpeeton ja jalankulkijoille se on suorastaan hengenvaarallinen.

Varsinkin ikäihmiset ja kuulo- sekä näkövammaiset saattavat sekoittaa sen Leppävaaran kadun ylittämisluvaksi ja ovat vaarassa jäädä autojen alle.

Miksi tätä tarpeetonta ja vaarallista ääntä pidetään toiminnassa 24/7? Sehän kuluttaa kallista sähköä ja laitteita, on äänisaastetta ja maksu otetaan veronmaksajien kukkarosta.

Löytyisikö tolkun älyä ja sellainen vipu tai nappula, jolla häiriöäänen voisi pysäyttää ja ottaa käyttöön sitten kun raiteilla on liikennettä?

Ihmettelen tilannetta ja odotan toimenpiteitä.

Espoolainen veronmaksaja