Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Sellon uusi pysäköintijärjestely ei ole parannus

Sello ilmoittaa nettisivuillaan: ”Haluamme parantaa pysäköintikokemustasi, jotta asiointisi Sellon pysäköintialueella on jatkossa entistä mutkattomampaa!” Sellossa sai aiemmin pysäköidä maksutta viisi tuntia. Tänä syksynä Sello lupasi, että jatkossakin saa kolme tuntia ilmaista pysäköintiä.

Yllätys olikin suuri, kun lauantaina 10.9. pois ajaessani ruutu ilmoitti, että minun täytyisi maksaa pysäköinnistä, vaikka olin ollut Sellossa alle kolme tuntia.

Kun soitin infoon ja kysyin asiaa, sieltä kerrottiin, että kolmen tunnin maksuton pysäköinti on vuorokausikohtainen. Eli kun aamulla kävin pari tuntia ruokakaupoissa ja iltapäivällä muilla ostoksilla ja ystävän kanssa kahvilla, ne molemmat pysäköintiajat laskettiin yhteen ja erotus tuli maksettavaksi.

Anteeksi, mutta millä tavoin tämä paransi pysäköintikokemustani?

Ensinnäkin tuo vuorokausikohtainen keräily on erittäin heikosti informoitu, ja toisekseen tämän mallin mukainen pysäköintiveloitus tulee aiheuttamaan sen, että siirryn muualle ostoksille.

Rahastus ei ole asiakaspalvelua.

Johanna Komulainen