Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Olarin uimahalli ja kuntosali ovat turhaan kiinni

Risto Nevanlinnan kirjoitus (LV 29.10. ”Espoon pitää huolehtia lähiöistään”) osui naulan kantaan. Hyvänä esimerkkinä tällaisesta kaupungin harmillisesta toiminnasta käynee Olarin uimahallin ja kuntosalin mystinen tilanne. Espoo on pitkään liputtanut lähiliikuntapaikkojen puolesta, mutta Olarin uimahalli ja kuntosali ovat olleet kiinni koko syyskauden.

Reilun vuoden takaisen kuntalaisaloitteen ja paperiadressin myötä Olarin kuntosali sai lisäaikaa toiminnalleen. Noin 1 500 adressin allekirjoittanutta iloitsi salin ja uimahallin jatkoajan puolesta. Pettymys oli suuri, kun kesälomien jälkeen salin ikkunassa oli ja on edelleen lappu, jonka mukaan paikka on kiinni ainakin marraskuuhun asti.

Kyseisessä taloyhtiössä on muutama vuosi sitten tehty putkiremontti, jonka yhteydessä myös salin ja uimahallin tilat remontoitiin. Haluaisin tietää, miksi Olarin kuntosali ja uimahalli ovat kiinni. Avoin asiasta tiedottaminen – jota nykyään niin paljon peräänkuulutetaan – olisi helpottanut kuntosalin aukeamista odottavien tuskaa. Olisi myös tärkeää saada tietää, milloin paikka taas aukeaa. Tiedän, että todella moni miettii samaa.

Kuntosali ja uimahalli ovat monelle todella tärkeä paikka hoitaa paitsi fyysistä kuntoa myös omaa mielenterveyttä tuttujen kuntoilukavereiden kanssa. Näinä aikoina tällainen paikka on kultaakin kalliimpi.

Jussi Kolari

Espoo