Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Espoon kokoomus haluaa leikata omaishoitajien korvauksia

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen erityisesti espoolaiset hyvinvointialueen määräävässä asemassa olevat keskeiset kokoomuslaiset päättäjät ovat päättäneet leikata espoolaisten omaishoitajien korvauksia.

Kovaa kokoomuksen oikeistopolitikointia espoolaisia omaishoitajia kohtaan ja aivan järjetöntä. Älkää äänestäkö enää näitä päättäjiä missään vaaleissa.

Toimin tällä hetkellä espoolaisena omaishoitajana 24 tuntia vuorokaudessa täysin kaikessa avustani riippuvaisen puolisoni omaishoitajana eli annan hänelle lääkityksen, varmistan hänen turvallisuutensa, huolehdin hänen ravinnon saannista, pesen, puen ja riisun hänet, huolehdin hänen hygieniastaan, valmistan hänen ateriansa ja niin edelleen.

Voin omakohtaisesti todistaa, että saan tällä hetkellä Espoon kaupungilta korvausta veron ennakkoperinnän jälkeen alle 10 euroa hoivatyövuorokauttani kohtaan.

Tästä kokoomus haluaa vielä leikata.

En minä tätä omaishoitajuutta ole ansioita saadakseni ryhtynyt tekemään mutta pidän suurena loukkauksena kokoomuslaisilta espoolaisilta päättäjiltä meitä omaishoitajia kohtaan ja kokoomusta edustavia Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päättäjiä tekemäämme hoivatyön merkitystä ymmärtämättöminä ihmisinä.

Veikko Simpanen

omaishoitaja

sosiaalineuvos

Espoo