Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Erinomaista lumenaurausta Viherlaaksossa

Vuoden vaihteen Länsiväylässä oli kaksi mielipidekirjoitusta, joissa kritisoitiin kaupungin lumenauraajien jättämiä aurausvalleja ja Lintuvaaran katujen huonoa ja hidasta aurausta.

Me täällä Viherlaakson Kavallinmäellä olemme saaneet havaita, että kaupunki on todella panostanut viime talven surkeuden jälkeen oman alueemme teiden auraukseen ja hiekoitukseenkin. Ainakin Omena-, Päärynä- ja Kirsikkakujien sekä Kirsikkaportin ja Koritien auraukset on tehty mallikkaasti. Näitä umpikujia ei vuosi sitten eikä edellisinä talvinakaan pahimpien pyryjen jälkeen aurattu kolmeen neljään päivään. Aikaisintaan aura tuli pyryä seuraavana päivänä. Harvoin nopeammin.

Nyt on tilanne ollut aivan toinen. Aura tulee lumisateen jälkeen jopa samana aamuna tai viimeistään puolenpäivän jälkeen. Meidän alueella on taitava auraaja, joka tien toisen puolen porteille ei jätä juurikaan mitään vallia, ja toisenkin puolen porttien lumivallit ovat matalat. Eivät mikään este hälytysajoneuvoille; hyvin jopa eläkeläisen voimin poisluotavia.

Toivottavasti tilanne paranee Lintuvaarankin suunnalla, jossa asuu paljon kaupunginvaltuutettuja. Täällä ei asu. Olemme oikein kiitollisia, kun olemme päässeet nauttimaan Espoon katujen kunnossapidon lisäresursseista.

Veijo Jalava

Erkki Komulainen

Pertti J. Rosila

Veikko Uusitalo