Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Länsiväylässä julkaistu kuva häpäisee Suomen lipun tavalla, jota ei voi hyväksyä mitenkään

Länsiväylässä 28.1.2023 oli ennakkotietoa Espoonlahden teatterin vielä harjoitusvaiheessa olevasta satiirisesta Top Secret -näytelmästä.

Yleiskuvaus näytelmän satiirista ei minua kovin paljon kiinnostanut, mutta kuvauksen yläpuolella olevaa kuvaa oli pakko katsoa useamman kerran, koska oli vaikea uskoa, että Ari Wahlsten on voinut kirjoittaa näytelmäänsä saunakohtauksen, jonka lehdessä olevan kuvan perusteella voi helposti päätellä.

Saunominenhan on hieno kokemus varsinkin, jos on mukana mukavat kaverit.

Mutta Länsiväylän kuvassa asu on julkeudessaan äärimmäisen paheksuttava, ja kuva häpäisee Suomen lipun tavalla, jota ei voi hyväksyä mitenkään.

Kun Ari toteaa lehdessä, että yleissivistys on tarpeen, jotta muistaa menneisyyden asioita, niin voinee todeta, että menneisyydestä on peräisin myös laki, jossa sanotaan: ”Suomen lipusta annetussa laissa säädetään julkisesta lipun turmelemisesta, epäkunnioittavasta käytöstä tai luvattomasta paikaltaan ottamisesta sakkorangaistus.”

Tiedoksi vastaisen varalle, että käytännön liputusneuvonnan hoitaa Suomalaisuuden liitto.

Eki Laaksonen 84 v