Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Jäiseksi väitetty lohi oli ylimääräinen tuote, ja se oli sopivasti kylmää ja raikasta, ei jäässä

Mummi -58 kirjoitti lauantaina 4.2.2023 Monikon koulussa tammikuussa tarjotusta jäisestä lounaslohesta. Olemme tarjonneet Monikossa 11.1.2023 lounasruokana broilerikastiketta täysjyväohra-lisäkkeellä. Keittiössä työskentelevä henkilöstömme oli päättänyt ilahduttaa ruokailevia asiakkaita ylimääräisellä lounassalaatin lisäkkeellä, lämminsavulohella. Kyseessä on pakasteena ostamamme tuote, jonka sulatimme tarjolle. Lohi oli tarjoiluhetkellä salaattiin sopivasti kylmää ja raikasta, ei jäässä.

Lämminsavulohi oli siis ylimääräinen tuote, jolla emme ole korvanneet mitään lounaan osaa. Keittiö sai asiakkailta hyvää palautetta, ruokailijat olivat iloisia yllätysherkusta. Otamme aina mielellämme palautetta vastaan ja toivomme, että ruokailijat kertovat niin ruusut kuin risutkin rohkeasti suoraan keittiöön, jotta pystymme tarttumaan mahdollisiin epäkohtiin saman tien. Toivotamme myös nimimerkin Mummi -58 lämpimästi tervetulleeksi maistamaan maittavaa kouluruokaa Monikkoon.

Katri Montonen

aluepäällikkö

Espoo Catering