Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Uhkaan joutua sairaalaan, koska en saa terveyskeskuksesta apua

Soitin 30.4. terveysaseman ajanvarausnumeroon. Jätin kiireettömän takaisinsoittopyynnön. En ole saanut sitä 16.5. mennessä. Kyseessä oli labratulokset. Olisin halunnut tietää ne ja keskustella jatkotoimenpiteistä.

Tilanteeni muuttui. Olisin tarvinnut kiireellisen ajan jalassa olevan ruusuinfektion vuoksi. Koska numeroni oli takaisinsoittojärjestelmässä, en voinut jättää kiireellistä takaisinsoittopyyntöä.

Hoitoni viivästyy.

Menin Ison Omenan terveysasemalle, koska jalka oli punainen, turvonnut ja siitä vuoti keltaista nestettä. En päässyt hoitajalle enkä saanut soittoa. Kerrottiin, että maanantain kiiresoitot olivat jääneet soittamatta ja minun vuoroni tulisi sitten joskus.

Ruusu on streptokokkibakteerin aiheuttama, ja siihen pitäisi aloittaa antibiootit mahdollisimman nopeasti. Hoitoni viivästyy. Tämä ei ole ensimmäinen ruusuinfektio, joten tiedän oireet hyvin. Jos antibiootteja ei aloiteta mahdollisimman pian, hoito tapahtuu sairaalassa tiputuksessa.

Mistä saan apua

Espoo