Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Epäily: Kaksi alaikäistä yritti tappaa pojan Helsingissä – poliisi: "Poika on saanut vakavat vammat"

Helsingin poliisilaitoksen nuorisoryhmä tutkii Helsingin Sörnäisissä tapahtunutta epäiltyä tapon yritystä. Poliisin tiedotteen mukaan epäilty teko tapahtui aamulla sunnuntaina 23. helmikuuta Helsingin Sörnäisissä Lintulahdenaukion läheisyydessä.

Tapahtumapaikalla on ollut kolme keskenään tuttua alaikäistä poikaa. Kahta näistä pojista epäillään kolmannen pojan tapon yrityksestä. Teon tarkemmasta motiivista ei ole tällä hetkellä tietoa. Teossa on käytetty poliisin tietojen mukaan teräasetta, ja asianomistaja on saanut vakavat vammat, mutta hänellä ei ole hengenvaaraa.

– Ensimmäisenä paikalle tullut poliisipartio on antanut uhrille poikkeuksellisen ammattitaitoisesti ensiapua, kertoo tutkinnanjohtaja Marko Forss tiedotteessa.

Poliisin tietojen mukaan tapahtumapaikalla Lintulahdenaukiolla on tullut portista auto, jonka ajajaa poliisi pyytää ilmoittautumaan nuorisoryhmälle. Poliisi pyytää kaikkia tapahtumasta tietäviä ottamaan yhteyttä arkisin kello 8–16.15 Helsingin poliisilaitoksen nuorisoryhmään p. 0295 470 610 tai sähköpostilla nuorisoryhma.helsinki(at)poliisi.fi.

Poliisi ei tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää, koska esitutkinta on alkuvaiheessa, ja asianosaiset ovat alaikäisiä.