Kauppalehti: Jaajo Linnonmaa ravintolabisnekseen Helsingin keskustassa – toivoo asiakkaaksi pakettiautonkuljettajaa Vantaalta ja haluaa laajentaa Turkuun

Jaajo Linnonmaa haluaa, että hänen baareissaan ei hienostella turhia. - Ei tarvitse olla viinien asiantuntija, kun listalla lukisi, että tätä Jaajo suosittelee, Linnonmaa suunnittelee. Toni Tervo

Crista Lassfolk-Feodoroff

Juontaja ja julkkis Jari "Jaajo" Linnonmaa, 41, on myös ahkera yrittäjä. Tällä erää kuudessa eri yrityksessä osakkaana oleva Linnonmaa laajentaa nyt bisneksiään ravintola-alalle. Asiasta uutisoi Kauppalehti.

Uusi aluevaltaus alkoi, kun Linnonmaa osti tammikuussa 25 prosentin osuuden Bricco Partners -yrityksestä, jolla on italialainen viiniravintola Annankadulla. Maaliskuussa yritys avaa toisen ravintolansa Kalevankadulle.

Linnonmaan mukaan ravintoloissa tavoiteltu tyyli on rento ja maanläheinen.

–  Toivon, että pakettiautonkuljettaja Vantaalta voi tulla viinibaariin, ja käynti tehdään hänelle mahdollisimman helpoksi. Hintaskaala on sellainen, että ei tarvitse olla miljonääri. Eikä tarvitse olla viinien asiantuntija, kun listalla lukisi, että tätä Jaajo suosittelee, Linnonmaa kuvailee Kauppalehden haastattelussa.

Hän kertoo myös haaveilevansa ravintolalle seuraavaa liikepaikkaa Turun Aurajoen rannalla.

Jaajo Linnonmaa opiskeli nuorena matkatoimistovirkailijaksi Malmin kauppaopistossa.

Aiheeseen liittyvää

  1. Jaajo Linnonmaa ja Juha Perälä voittivat 1,6 miljoonan euron riidan – nämä lauseet kenkäyrittäjistä veivät tähtijuontajat hovioikeuteen
    18.6.2019 9:21
  2. Jaajo Linnonmaa keksi 10 vuotta sitten lentokoneessa idean, joka villitsee yhä useamman suomalaisen – "Kertoo siitä, kuinka ihanan hulluja suomalaiset naiset ovat"
    7.5.2019 21:03
  3. Jaajo Linnomaa tekee uuden aluevaltauksen – "Kiisin ilmassa 200 kilometriä tunnissa, vaikka istuin paikallani"
    3.12.2018 19:32

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut