Tavastia-klubi aukeaa taas kaikenikäisille – lastenkonsertit palaavat

Eino ja Aapeli. Joonas Kent

Jukka Hämäläinen

Tänä vuonna 50-vuotisiaan juhlistavan Tavastia-klubin kevään keikkatarjonta laajenee jälleen muutaman vuoden tauon jälkeen koko perheen tapahtumiin, kun Tavastian Lastenkonsertit tekevät paluun, keikkapaikka tiedottaa.

Kevään ensimmäisessä lastenkonsertissa esiintyvät kaksoset Eino ja Aapeli, joiden ensimmäisen sinkun ”Mä voisin olla se” musiikkivideota on katsottu jo yli kymmenen miljoonaa kertaa.

Huhtikuun lastenkonsertti, esteetön "Mimmit Musiikki yhdistää", on uudenlainen koko perheen konserttikokemus, jossa yhdistyvät Mimmit-laulut, tukiviittomat ja laulujen tarinoita tukevat tausta-animaatiot. Viittomakielen ja puhevammaisten tulkki Siina Liimatainen tuottaa tukiviittomat jokaiseen lauluun ja viittoo mukana.

Toukokuussa Tavastia-klubilla konsertoi Fröbelin Palikat. Mats Lillrankin, Ari Bergströmin, Hannu Mäkelän ja Timo Nuutisen bändin musiikillinen motto ja erikoisuus on edelleen alkuperäinen – "leikillisen liikuttavaa" rytmimusiikkia lapsenmielisille. Ohjelmisto rakentuu aina pienistä sormileikeistä suuriin jumppa- ja liikuntalauluihin, ja keikat ovat paremminkin hyväntuulisesti rokkaavia leikki- ja liikuntatuokioita kuin perinteisiä konsertteja.

Lastenkonserttien myötä uusi sukupolvi on ottanut omakseen Tavastia-klubin. Lavalla on nähty vuosien varrella lasten suuret suosikit, kuten Hevisaurus, Paukkumaissi, Ipanapa All Stars, Mutaveijarit, Gommi ja Pommi, Satu Sopanen, Kengurumeininki, Risto Räppääjä, Pentti Rasinkangas, lauluyhtye Rajaton ja monet muut.

Aiheeseen liittyvää

  1. Luteita, hottilaisia ja vääntöjä – nyt puhuvat rockpyhättö Tavastian työntekijät: "Portsarit ajoivat punkkari-Pandaa takaa" 13.5.2019 19:40
  2. Juhani Merimaa tutustui Olli Lindholmiin jo nuorena punkkarina – jakaa muiston Tavastialta vuosikymmenten takaa: "Se jäi pysyvästi mieleen" 12.2.2019 19:30
  3. Syksyn Mummodiskot vetivät yli 1 000 osallistujaa – Seuraavaksi jytisee Tavastia 26.4.2018 14:42

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut