Kristilliselle tv-tarjonnalle ei riitä enää yksi kanava – Lähetysjärjestö One Way Mission aloittaa oman kanavan antenniverkossa

Uusi kristillinen televisiokanava näkyy antenniverkossa. Olli-Pekka Lehtinen

toimitus

Lähetysjärjestö One Way Mission aloittaa oman televisiokanavan antenniverkossa. Lähetys alkaa maaliskuun ensimmäisenä päivänä.

Järjestön Raportti-lehden mukaan oman kanavan perustamisen taustalla on kristillisen TV7:n päätös puolittaa One Wayn ohjelma-aika kanavallaan. Raportin jutun mukaan näytti epäselvältä, jatkuuko One Wayn ohjelma TV7:llä tänä vuonna enää ollenkaan.

– Ryhdyimme rukoillen etsimään uusia mahdollisuuksia palvella yleisöämme TV-työn kautta, jutussa sanotaan.

Lopputuloksena on oma kanava, joka lähettää ohjelmaa aluksi vain lauantaisin kello 19–20 ja sunnuntaisin kello 19–20.30.

One Way Missionin viestinnästä vastaava Tuija Niskanen kertoo, että kanavalla näytetään hengellisiä opetus- ja keskusteluohjelmia, haastatteluita, evankelioivia ohjelmia, musiikkia ja niin edespäin.

– Aiheina ovat muun muassa erilaiset haasteet/vaiheet uskovan elämässä, lähetystyömme kuulumiset ja työmuodot (10 eri maassa), kotimaassa uusien seurakuntien istutustyö ja seurakuntien työmuodot, Niskanen kertoo.

Järjestön tiedotteen mukaan ohjelmatuotannon päävastuun kantaa One Way Mission, mutta kanavalla nähdään myös muita kristittyjä vaikuttajia, jotka ovat samalla teologisella linjalla.

One Way TV on jo aiemmin toiminut verkossa, missä se jatkaa edelleen.

Paikalla 30 näkyvän kanavan peitto on Niskasen mukaan 98 prosenttia antennitalouksista. Kaapelitalouksissa kanavan katsomiseen vaaditaan erillinen sisäantenni.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut