Uudistunut Mäkkäri aukesi Helsinkiin – "Vanhin McDonald’s-ravintola Suomessa"

Myös Forumin katutason McDonalds-ravintolasta löytyy nyt tilauskioskeja. Jere Varila / McDonalds

toimitus

Forumin katutason McDonald’s-ravintola avautui uudistettuna 21. helmikuuta. Ravintola oli suljettuna kuukauden ajan mittavan remontin vuoksi. Ravintolaan on remontin yhteydessä asennettu uudet digitaaliset tilauskioskit, ja ravintolasali on saanut täysin uuden ilmeen, kerrotaan tiedotteessa.

Tilauskioskien avulla asiakkaat voivat valita haluamansa tuotteet, tilata ja maksaa tilauksensa digitaalisilta näytöiltä. Asiakkaan tilaama ruoka valmistetaan tiedotteen mukaan jatkossa aina heti tilauksen jälkeen ja tarjoillaan suoraan pöytään.

– Forumin katutason ravintola on vanhin McDonald’s-ravintola Suomessa ja se on palvellut asiakkaitamme jo lähes 35 vuotta. Digitaaliset tilauskioskit ja pöytiintarjoilu ovat saaneet asiakkailtamme paljon positiivista palautetta, kertoo McDonald’s Suomen toimitusjohtaja Olli Johansson tiedotteessa.

Forumin katutason McDonald’s-ravintola avasi ovensa 4. huhtikuuta 1985. Uudistuksen myötä Forumin katutason McDonald’siin palkataan 10 uutta työntekijää.

Aiheeseen liittyvää

 1. Suositulle hampurilaisketjulle uusi omistaja, ravintoloiden määrä kasvaa kymmenillä
  12.2.2020 10:25
 2. Helsinki, Espoo, Turku, Tampere ja pari muuta – turkulaisia hampurilaisia voi nyt tilata kotiovelle seitsemässä kaupungissa
  17.12.2019 16:10
 3. Burger Kingin uutuusburgeri hämää lihansyöjää – MTV: "Täydestä menee"
  19.11.2019 9:26
 4. Nappaako McDonald's tämän? Suomalaisyritys kehitti ainutlaatuisen kartonkisen pillin – "Ainoa liimaton pilli maailmassa"
  29.10.2019 6:05
 5. Kaksi McDonald'sia laittoi ovet säppiin Helsingissä – "Ei mahdollisuutta kannattavaan liiketoimintaan"
  3.10.2019 8:20

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut