Nuuksioon kesäperjantaisin metsäviinibaari – eräsommelieerin luvataan sovittavan viinit havumetsän elementteihin sopiviksi

Nuuksion metsissä pääsee ensi kesänä maistelemaan jälleen ohjatusti viinejä. Viime kesänä lanseerattuja Wine in the woods -tastingejä jatketaan ja Nuuksion pohjoisen portin metsän suojiin pystytetään kesäperjantaisin viinibaari.

Idean isä Antti Huttunen kertoo tiedotteessa, että metsässä nautittavat viinit ovat eurooppalaisia ja kestävästi tuotettuja sekä valittu niin, että ne sopisivat mahdollisimman täydellisesti kyseisen havumetsän elementteihin.

Tastingit on suunnattu sekä suomalaisille että ulkomaalaisille viinin- ja luonnon ystäville.

Kaksituntiseen viininmaisteluhetkeen kuuluu paitsi viineihin tutustumista eräsommelieerin johdolla, myös metsän ja sen elementtien aistimista ohjatusti.

Metsäviinibaarin rakenteet puretaan pois joka kerta kun tasting on ohi. Paikat viininmaistelutapahtumaan tulee ostaa etukäteen netistä.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut