Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Adam Lambert isolle keikalle Helsinkiin

Laulaja Adam Lambert konsertoi Helsingin jäähallissa 12. syyskuuta. Mies tunnetaan myös Queen-yhtyeen nykyisen kokoonpanon laulajana. Lambertin soolokiertue kiertää Eurooppaa, maaliskuussa ilmestyy miehen uusi Velvet-niminen albumi. Albumilta on jo julkaistu Roses-niminen single, jolla on mukana myös legendaarinen Nile Rodgers, kerrotaan tiedotteessa.

The Velvet -kiertue alkaa Ison-Britannian Manchesterista 30. elokuuta Manchester Pride -festivaalilta ja jatkuu Lontoon Wembley Arenan kautta Keski-Euroopasta Helsinkiin.

Vuonna 1982 syntynyt Lambert nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2009 American Idol -tv-ohjelman myötä. Myöhemmin samana vuonna hän julkaisi debyyttialbuminsa For Your Entertainment

Kaiken kaikkiaan Lambertin albumeita on myyty ympäri maailman jo yli kolme miljoonaa ja singlejä yli viisi miljoonaa kappaletta. Queen-yhtyeen solistina hän on toiminut vuodesta 2011. Lambert tuli Suomessa tunnetuksi myös siitä, että aikanaan hän seurusteli Big Brother -kilpailijana tunnetuksi tulleen suomalaisen Sauli Koskisen kanssa.