Kauklahden kauppiaat palkittiin – ”Elämyksellinen kauppa”

K-supermarket Lasihytin kauppias Erkki Zaiedman avajaisten alla viime kesäkuussa. Tunnustuksen sai myös kauppiaspuoliso Eija Voutilainen. Arkisto/Katja Riihola

toimitus

Vuoden kyläksikin valitun Kauklahden yhteisöllisyys on saanut jälleen yhden tunnustuksen. Tällä kertaa on huomioitu alueen kauppiaspariskunta.

Kauklahdessa sijaitsevan K-Supermarket Lasihytin kauppiaat Erkki Zaiedman ja Eija Voutilainen on palkittu koko Suomen K-Supermarketien vuoden kauppakohtainen liikeidea -palkinnolla. Palkintoperusteluissa todetaan, että ”kauppa ei ole pelkästään myymälä, vaan osa ympäröivää yhteisöä, johon myös kauppiaspariskunta kuuluu mukaan”. Palkitsijat korostivat kaupan ”elämyksellisyyttä” ja kaupan perinteisen käsityksen muokkaamista. saman katon alta löytyvät muun muassa juustohuone, kahvipaahtimo ja leipomo.

– Ideoita haen netistä, ulkomailta, innovatiivisilta yrityksiltä ja oikeastaan mistä vaan, Erkki Zaiedman sanoo tiedotteessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.