Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koskelantien ampumista tutkitaan murhan yrityksenä – epäilty myöntää ampuneensa useita laukauksia

Poliisi tutkii Helsingissä Koskelantien ja Hämeentien risteyksessä lauantaina tapahtunutta ampumavälikohtausta murhan yrityksenä sekä ampuma-aserikoksena ja vaaran aiheuttamisena.

Ampumisesta epäilty mies on pidätetty ja poliisi tulee vaatimaan hänen vangitsemistaan, tiedottaa Helsingin poliisi.

Ampuminen tapahtui lauantai-iltana 4. tammikuuta noin kello 18.30 aikaan.

Vuonna 1987 syntynyt epäilty ilmoittautui itse poliisille maanantaina ja häntä on kuulusteltu kerran.

– Mies kertoi kohdanneensa sattumalta liikenteessä tutun miehen, jonka kanssa hänellä oli erimielisyyksiä. Hän myöntää ampuneensa useita laukauksia kohti toisen miehen autoa hankkimallaan luvattomalla pienikaliiberisella aseella. Mies kuitenkin kiistää, että aikeena olisi ollut tappaa, kertoo tutkinnanjohtaja Kirsi Kanth poliisin tiedotteessa.

Vuonna 1989 syntynyt uhri ei saanut tilanteessa fyysisiä vammoja, eikä kenenkään sivullisen tiedetä loukkaantuneen välikohtauksessa.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun epäilty nousi ulos omasta autostaan ja ampui kohden toisen miehen ajoneuvoa, joka oli samassa Koskelantien ja Hämeentien risteyksessä.

Laukaukset osuivat autoon, mutta kukaan ei loukkaantunut tilanteessa. Kohdeautossa ei ollut kuljettajan lisäksi muita henkilöitä.

Epäilty poistui välittömästi paikalta autollaan, jonka hän myöhemmin hylkäsi.