Australiassa parhaillaan lomaileva näyttelijä Ilkka Heiskanen maastopaloista – "Tuolla lomamestoilla on pahat palot"

Australiassa lomaansa viettävä näyttelijäkonkari Ilkka Heiskanen on seurannut kauhunsekaisin tuntein massiivisten maastopalojen uutisointia ja ihmisten tunnelmia eri alueilla.

Tunnettu näyttelijä on runsaan kuukauden matkalla Sydneyssä.

– Tuolla Victorian osavaltiossa on bad as hell! Eilen tuli pari frendiä sieltä, eivätkä he pääse takaisin. Teitä on suljettu. Sydney on toistaiseksi säästynyt, mutta rankkaa on kun uutisia katsoo.

Vaikka Sydney ei olekaan ihan vaaravyöhykkeellä, on ”Keravan kollina” tunnettu ex-keravalainen saanut hikoilla ihan tosissaan.

– Sydney ihan ok! Eilen oli tosin 50 astetta jossakin osassa kaupunkia, Heiskanen kertoi sunnuntaiaamuna ja lähetti kuvan autonsa lämpömittarista: 45 astetta.

Heiskanen oli lomansa alussa jopa hämmentynyt siitä, miten Sydneyssä ei edes huomannut, että puolet maasta on tulessa. Mutta tuhot eri alueilla ovat massiivisia:

– Joo, mutta totta puhuen tuolla lomamestoilla alempana Sydneystä on pahat palot. Ihmisiä on jouduttu evakuoimaan laivoilla. Tulipalo on saartanut paikkoja.

Hän vierailee tyttäriensä luona ja asuu lähellä kuuluisaa Bondi Beach -rantaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut