Tapiolan urheilupuistoon stadion, asuntoja ja ehkä hotellikin – suunnitelmia esitellään asukkaille

Suunnitelmien mukaan Metro-areenan edessä oleva alue ei enää tulevaisuudessa olisi pysäköintiä varten. Suurin osa alueen parkkipaikoista olisi jalkapallostadionin alla. Sirpa Repo

Sirpa Repo

Tapiolan urheilupuistoon kaavailluista suunnitelmista pidetään tiedotus- ja keskustelutilaisuus ensi viikolla. Asemakaavamuutos mahdollistaisi muun muassa 6 000 katsojaa vetävän jalkapallostadionin rakentamisen urheilupuistoon.

Stadionin yhteyteen tulisi liikuntatiloja, asuntoja ja ehkä hotellikin. Parkkipaikat on suunnitelmassa sijoitettu stadionin alle.

Urheilupuistoon on suunnitelmien mukaan tulossa useita ulkokenttiä. Myös monitoimihallille on suunnitelmissa oma paikkansa.

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävillä vielä 20. tammikuuta saakka kaupungin nettisivuilla. Siihen voi tutustua myös teknisen ja ympäristötoimen asiakaspalvelussa (Tekniikantie 15) ja Espoon asiointipisteissä.

Ensi viikon tilaisuus pidetään Etelä-Tapiolan lukiossa (Ahertajantie 5) torstaina 9. tammikuuta kello 17.30–19. Suunnittelijat ovat tavattavissa kello 17 alkaen samassa paikassa.

Tilaisuudessa esitellään muun muassa kolme erilaista vaihtoehtoa stadionin ja muiden rakennusten sijoittelusta.

Aiheeseen liittyvää

 1. Tapiolan urheilupuiston suunnitelmat täsmentyvät – uudelle monitoimihallillekin löydetty paikka
  14.12.2019 13:30
 2. Espoo rakennuttaa jalkapallostadionin – jää kaupungin omistukseen
  27.6.2019 6:50
 3. Kaupunki toteuttaa Tapiolan jalkapallostadionin
  18.6.2019 11:10
 4. Tapiolan urheilupuiston ideointi jatkuu – rakennuksia, vapaata tilaa liikkua...
  15.1.2018 6:05

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut