Helsinki, Espoo, Turku, Tampere ja pari muuta – turkulaisia hampurilaisia voi nyt tilata kotiovelle seitsemässä kaupungissa

Ravintoloiden kotiinkuljetuspalveuiden joukkoon on nyt liittynyt 30 Hesburgeria seitsemässä eri kaupungissa. Akseli Muraja

Crista Lassfolk-Feodoroff

Suomen suosituimmaksi ruoantilauspalveluksi nimetty Pizza-online toimii yli 80 kaupungissa. Valikoimissa on noin tuhat ravintolaa, joiden ruokia voi nettipalvelun kautta tilata kotiovelleen tai vaikkapa työpaikalleen.

Kotiinkuljetusta tarjoavien ravintoloiden joukkoon liittyi tammikuussa Hesburger Seppälä Jyväskylässä. Turkulaislähtöiselle hampurilaisketjulle nettipalveluun liittyminen on osoittautunut ilmeisen kannattavaksi, koska nyt palvelu laajenee paitsi Hesburgerin kotikaupunkiin Turkuun, myös Helsinkiin, Espooseen, Tampereelle, Kuopioon ja Ouluun. Mukana on yhteensä 30 Hesburgeria. Wikipedian mukaan ketjulla oli ravintoloita maaliskuussa 2019 Suomessa 271, Liettuassa 52, Latviassa 47, Virossa 47, Venäjällä 38, Bulgariassa 15, Ukrainassa neljä, Saksassa kaksi, sekä Valko-Venäjällä yksi.

Hesburger-ketjun Suomen ravintoloiden verollinen myynti vuonna 2018 oli noin 227 miljoonaa euroa, ja ketju työllisti ulkomaat mukaan lukien yli 6 700 henkilöä.

Pizza-online puolestaan on toimittanut ruokia kotiovelle kymmenisen vuotta ja toiminta on laajentunut kattamaan lähes koko Suomen. Nettipalvelu toimii internet-selaimella tai matkapuhelinsovelluksella.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut