Helsingin poliisipartioilla tehtävä Olympiaterminaalissa – yhteys Espoon kemikaalimurtoon?

Jari Pietiläinen

Helsingin poliisin useilla partioilla on parhaillaan tehtävä Olympiaterminaalin edessä.Poliisin twiitin mukaan tilanteessa tehtiin kiinniottoja, jotka mahdollisesti liittyvät Karapellontien tapahtumiin.

Tilanne on virkavallan hallinnassa, eikä sivullisilla ole vaaraa. Poliisi tiedottaa asiasta lisää myöhemmin.

Espoon Karapellontien 6:ssa sijaitsevassa kemikaalivarastossa oli maanantaina päivällä poliisioperaatio. Länsi-Uudenmaan poliisi selvitti tilannetta ja ohjeisti, että alueelle ei saa mennä. Karapellontiellä sijaitsee muun muassa Algol Chemicals Oy.

Länsi-Uudenmaan poliisin saamien tietojen mukaan alueelle oli tunkeutunut naamioituneita tummiin pukeutuneita henkilöitä. Poliisi puhutti Karapellontien yritysten työntekijöitä.

Poliisi on tarkistanut Karapellontie 6:n tilat ja todennut, ettei alueella ole ulkopuolisia henkilöitä. Epäillyt tekijät ovat poistuneet paikalta. Alueella ei ole vaaraa, mutta turhaa liikkumista alueella tuli vielä yhden maissa välttää.

Helsingin poliisi suoritti Olympiaterminaalissa kiinniottoja, jotka mahdollisesti liittyvät Karapellontien tapahtumiin. Tapauksen tutkinta- ja viestintävastuu on @LUpoliisi'lla. #Helsinki#Espoo#Karapelto#poliisi — Helsingin poliisi (@HelsinkiPoliisi) December 16, 2019

Aiheeseen liittyvää

  1. Kuvat: Poliisi pyytää vihjeitä kemikaalivarastoon tunkeutuneista miehistä – yhdellä havaittiin myös käsiase
    16.12.2019 15:08

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut