Espoolainen apteekkari teki valituksen – Yliopiston Apteekin avaaminen Isossa Omenassa viivästyy sen vuoksi

Yliopiston Apteekin avaus Isoon Omenaan on viivästynyt Helsingin hallinto-oikeuteen tekemän valituksen vuoksi. Valituksen on tehnyt espoolainen apteekkari.

Helsingin hallinto-oikeus käy seuraavaksi läpi saamansa valituksen ja ottaa kantaa siihen, onko oikeuskäsittelyn aloittamiseen perusteita. Apteekin avausaikataulu kauppakeskus Isossa Omenassa tarkentuu tämän jälkeen.

– On erittäin harmillista, että emme vieläkään viisi vuotta kestäneen lupaprosessin jälkeen pääse palvelemaan asiakkaita Espoossa. Avaamme heti kun vain mahdollista Isoon Omenaan apteekin, jossa on pitkät aukioloajat sekä erinomainen palvelu ja tuotevalikoima, toimitusjohtaja Kimmo Virtanen sanoo tiedotteessa.

Yliopiston Apteekki haki viranomaisilta apteekkilupaa Espooseen joulukuussa 2014. Viiden vuoden aikana asiaa on käsitelty Fimeassa, Helsingin hallinto-oikeudessa ja korkeimmassa hallinto-oikeudessa.

Lisäksi käsittelyn eri vaiheissa on kuultu useaan kertaan Espoossa ja sen lähialueilla toimivia sidosryhmiä ja apteekkareita. Yliopiston Apteekille lokakuussa myönnettyyn Espoon Matinkylän apteekkilupaan liittyvä valitusaika päättyi 9. joulukuuta.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut