Hienot kokemuksen kannustavat – Tanssiteatteri Glims & Gloms vie taas esityksiä kauppakeskus Entresseen

DJ Mölytoosa ja Mummu vie katsojat radio-ohjelman tekemisen maailmaan. Ari Kauppila

Anneli Tuominen-Halomo

Tanssiteatteri Glims & Gloms vie jo toista kertaa esityksensä kauppakeskus Entresseen Espoon keskukseen (Siltakatu 11).

Glims & Gloms Kauppakeskusteatteri aukeaa Entresseen joulukuuksi toiseen kerrokseen, Lidlin naapurissa olevaan liiketilaan.

– Yleisön ja teatterin kohtaamiset viime vuonna olivat ainutlaatuisia ja kokemukset niin kannustavia, että tällaista toimintaa päätettiin jatkaa, tuottaja Heidi Yli-Yrjänäinen sanoo.

– Syyskuussa Kauppakeskusteatteri laajeni kauppakeskus Skanssiin Turkuun ja sielläkin kokemukset olivat hyvin positiivisia.

Glims & Gloms Kauppakeskusteatterissa Entressessä pyörii kaksi koko perheelle sopivaa esitystä. Viime vuonna nähty nukketeatterimusikaali Raxu Taskunen tekee paluun. Lisäksi nähdään ennakkoesityksiä Simo Heiskasen ja Kaisan Niemen DJ Mölytoosa ja Mummu -komediasta.

Kauppakeskusteatteri toimii joulukuun ajan. Raxu Taskusta esitetään viikoilla 48 ja 52. Ensimmäinen esitys nähdään lauantaina 30. marraskuuta kello 13. Esitys kestää noin 35 minuuttia ja se sopii 3-vuotiaasta ylöspäin.

DJ Mölytoosa ja Mummu -komedia nähdään viikoilla 50 ja 51. Ensimmäinen esitys on keskiviikkona 11. joulukuuta. Kyseessä on äänekäs komedia Pölymöly -nimisen radioaseman vauhdikkaasta aamupäivästä.

Katsoja pääsee Pölymölyn studioon näkemään kommelluksia ja vastoinkäymisiä, jotka eivät välttämättä radiokuuntelijoille välity. Esitys kestää 40 minuuttia ja se sopii yli 4 -vuotiaille.

Liput esityksiin maksavat 8 euroa kappale, lisäksi on saatavilla 20 euron perhelippuja (max 4 henkilöä) ja perhelipun lisälippuja 5 eurolla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Koronatilanne rauhallinen Espoossa – kuusi uutta tartuntaa
 2. Asunnon osto etänä yleistynyt – korona kiihdytti asuntojen verkko-ostamista pääkaupunkiseudulla
 3. Lämpö toi ryntäyksen ja roskaa – Bodominjärven murhapaikalla on telttailtu ja poltettu nuotiota, vaikka se on kielletty
 4. Polkupyörävarkauksien sesonki kuumenee – Vuorokauden saldo Länsi-Uudellamaalla 22
 5. Gräsan uurnalehdon kunnostus alkoi – muistoesineet kehotetaan hakemaan perusparannuksen ajaksi pois
 6. Olitko Tallinnan-laivalla? Risteilylaivoilla on ollut useita koronan kantajia, varoittaa THL
 7. Bussikuski raivosi ja heitti matkustajia väkivalloin ulos bussista Helsingissä – Vaati isoja korvauksia työsuhteen purusta, mutta joutui itse maksamaan
 8. Tukes selvittää Helsingin kaupunginteatterin räjähdystä – Alalla pelätään, että vastaavia onnettomuuksia voi sattua muuallakin
 9. HSL-sovelluksessa voi maksaa lippuja nyt myös Pivolla
 10. Älä päästä koiraa sinileväiseen veteen – Näin tunnistat hengenvaarallisen myrkytyksen
 11. Luontoretki tutustuttaa Leppävaaran luontoon ja Hanikan luontopolkuun – ilmoittauduttava yhä ennakkoon
 12. USU: Ruumiinavauksia vähemmän kuin koskaan – Lääkäri: "Tämä on huolestuttava suunta"
 13. Hyvinvointi: Miia Hoisko, 37, omistaa 4 erilaista fillaria – "Yhdellä pyörällä ei pärjää, jos haluaa kehittyä useissa pyöräilylajeissa"
 14. Hyvinvointi: Vea Vainio ja Nella Kaartinen tanssivat metsässä, koska se tekee hyvää keholle ja mielelle – "Puhdistava, rauhoittava kokemus, jossa voi antautua hetkeen"
 15. Länsirannan puisto kuntoilualueineen kunnostetaan – lisää roskiksia ja penkkejä

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.