Salkkareiden Ulla Taalasmaa saa oman sarjan

Ullalla on asiaa -sarjassa on viisi erillistä jaksoa, kuvassa Gunnar (Raimo Grönberg) ja Ulla Taalasmaa (Maija-Liisa Peuhu). MTV

toimitus

Salattujen elämien joulutauon alkaessa nettiin tulee sarjauutuus Ullalla on asiaa. Viisioisaisessa sarjassa ääneen päästetään Pihlajakadun kaikkitietävä ikoni eli rakastettu Ulla Taalasmaa.

Kymmenminuuttisista jaksoista koostuva nettisarja on Ulla Taalasmaata näyttelevän Maija-Liisa Peuhun alkuperäisidea. Peuhu on jalostanut ideasta yhdessä Salattujen elämien vastaavan tuottajan Marko Äijön kanssa Ulla Taalasmaan kärkevät mielipiteet keskiöön asettavan, hulvattoman sarjan.

Jokainen pihlajakatulainen tietää, että Ulla Taalasmaalla on loputtomasti asiaa. Nyt sen joutuvat todistamaan uudet sivulliset uhrit, joihin Ulla arkisissa tilanteissa törmää. Kuoliaaksipuhuja-Taalasmaa pajattaa aiheesta kuin aiheesta aina hyperventiloinnin tuolle puolelle eivätkä jutut juuri edes kosketa todellisuutta. Ullalla on asiaa -sarjassa on viisi erillistä jaksoa, joiden tarinat Peuhu on kirjoittanut.

Tarinoita kehystää sarjan ohjanneen Äijön kirjoittama jatkokertomus, joka vie Ullan kampaajalta ruokakaupan kautta taksiin, sieltä laupeudentöihin sairaalaan kroonikko-osastolle ja lopulta poliisikuulusteluun.

Aiheeseen liittyvää

  1. Ex-Salkkari-tähti "ryyppäsi shotteja kuin lääkettä" ja söi itseään sairaaksi – nyt hänessä on tapahtunut hurja muutos
    12.6.2019 21:00

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut