Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rajua väkivaltaa suositulla ulkoilualueella Vantaalla – MTV: Lämmin veri juoksi kaulalla

Suositulla Hiiriharjun tekomäellä Vantaan Simonkylässä sattui raju väkivallanteko kesäkuussa 2016, kertoo MTV Uutiset

Osallisena oli kolme miestä, joista kaksi tuomittiin Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa pahoinpitelyrikoksista. Kolmas ennätti kuolla ennen oikeudenkäyntiä.

Tappelussa alakynnessä ollut ja itseään nyrkein puolustanut, vuonna 1980 syntynyt mies tuomittiin pahoinpitelystä 80 päivän ehdolliseen vankeuteen.

19-senttisellä keittiöveitsellä aseistautunut, vuonna 1988 syntynyt mies sai tuomion muun muassa törkeästä pahoinpitelystä. Tuomio on vuosi ja 7 kuukautta ehdollista.

Välikohtauksen syy jäi epäselväksi. Veistä käyttänyt mies kertoi MTV:n mukaan, että kolmikko oli ystäviä. Tappelua oli edeltänyt juopottelu ja istuskelu baarissa.

Tappelun puhjettua veitsellä aseistautunut mies onnistui MTV:n mukaan lyömällä ja potkimalla kaataa vuonna 1980 syntynyt mies maahan. Mies kertoi oikeudessa menettäneensä tajuntansa ja havahtuneensa siihen, että hänen kurkulla pidettiin veistä ja lämmin veri juoksi hänen kaulallaan.

Veitsimiehen lopetettua hetkeksi mies pääsi ylös ja pahoinpiteli paikalla ollutta kolmatta miestä niin, että tältä katkesi hampaita ja värttinäluu. Mies yritti pahoinpitelyn lomassa tavoittaa myös veitsimiestä, joka kuitenkin pakeni paikalta.