Vika sähkökeskuksessa aiheutti tulipalon huoltoasemalla – Elintarvikkeet tuhoutuivat myrkyllisen savun vuoksi

Ilman vartijan yökierrosta palon seuraukset olisivat voineet olla vakavammat. Arkisto / Klaus Nurmi

toimitus

Bembölen Shell on suljettu sähkövian aiheuttaman palon vuoksi. Sähkökeskuksesta alkanut palo sammutettiin torstaina yöllä.

Palo ehti vahingoittaa ainoastaan sähköpääkeskusta, kun sähköjohdot ja tekniikka tuhoutui. Myös elintarvikkeet tuhoutuivat myrkyllisen savun vuoksi. Suorat vahingot ovat useita kymmeniä tuhansia euroja.

Vartija havaitsi torstaina yöllä kello kahden jälkeen savua Bembölen Shell -huoltoaseman katolla. Vartija soitti hätäkeskukseen ja paikalle tuli kuusi yksikköä.

Pelastuslaitoksen saapuessa rakennuksen kattoräystäiden alta pursusi tummaa savua. Palo paikallistettiin varastohalliin, jossa sijaitsi sähkökaappikeskus -tila. Palo oli syttynyt sähkökeskuksen sisällä vioittuneesta laitteesta.

Palomiehet saivat sammutettua palon vähäisellä määrällä vettä, ja vahingot jäivät verrattain pieniksi. Palo ei ollut päässyt leviämään rakenteisiin, koska ne olivat betonia ja tiiltä.

Huoltoasema pääsee palvelemaan asiakkaita, kun sähköt saadaan palautettua.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.