Joulukonsertti Elviksen tyyliin

Victor Trevino Jr. tulkitsee Elviksen lauluja Espoonlahden kirkossa 9. joulukuuta. -

toimitus

Christmas With Elvis Presley Songs -konserttikiertue tulee Espoonlahden kirkkoon maanantaina 9. joulukuuta. Solistina esiintyy yhdysvaltalainen Elvis-imitaattori Victor Trevino Jr Fanit ovat kuvailleet hänen esiintymistään näin: ”Jos suljet silmäsi, kuulet Elviksen laulavan. Ja jos avaat silmäsi, näet Elviksen esiintyvän”.

Konsertissa kuullaan muun muassa Winter Wonderland, Silent Night, Blue Christmas,Peace In The Valley, Swing Down Sweet Chariot, O’Holy Night ja Amazing Grace.

Joulu oli Elvis Presleylle mieluinen juhlapyhä. Jo kolmas Elviksen urallaan levyttämä albumi oli nimenomaan joululevy. Elvis’s Christmas Album ilmestyi vuonna 1957 ja sisälsi muun muassa jouluklassikot White Christmas sekä Silent Night. Uransa aikana Elvis teki useita hyvin menestyneitä jouluaiheisia levyjä.

Las Vegasissa vaikuttava Victor Trevino Jr. on vasta 26-vuotias, mutta hän on esiintynyt Elvis-imitaattorina jo useita vuosia konsertoiden ympäri maailmaa. Nuoren miehen kiinnostus Elvistä ja tämän musiikkia kohtaan syttyi jo lapsena, kun vanhemmat tutustuttivat hänet rockin kuninkaan musiikkiin. Hän on erikoistunut Elviksen alkuaikojen uraan ja tuotantoon. Hän on kertonut laittaneensa paljon rahaa esiintymisasuihinsa, jotta ne olisivat mahdollisimman aidon oloisia ja näköisiä Elvis-vaatteita.

Christmas With Elvis Presley Songs -konsertti Espoonlahden kirkossa ma 9.12. klo 18.30. Liput ennakkoon 25 euroa Lippu.fi:stä tai 30 euroa ovelta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Luetuimmat

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.