Minna Harmaala Turkulaisen päätoimittajaksi – "Hieno mahdollisuus kehittää lehteä toimituksen ja lukijoiden kanssa"

PAIKALLISUUS: Harmaala siirtyy tehtävään Mediatalo Keskisuomalaisen ja sanomalehti Karjalaisen yhteisestä uutistoimituksesta. Hän on toimittajana erikoistunut erityisesti koulutus- ja yhteiskuntapoliittisiin aiheisiin.

Turkulaisen uudeksi päätoimittajaksi on valittu yhteiskuntatieteiden maisteri Minna Harmaala, 41.

Harmaala siirtyy tehtävään Uutissuomalaisesta. Uutissuomalainen on sanomalehti Karjalaisen ja Mediatalo Keskisuomalaisen 14:n sanoma- ja kaupunkilehden yhteinen uutistoimitus.

Harmaala on työskennellyt Uutissuomalaisessa sen perustamisesta asti. Työssään hän on keskittynyt erityisesti koulutus- ja yhteiskuntapolitiikkaan.

Aiemmin hän on tehnyt töitä muun muassa sanomalehti Länsi-Uusimaassa toimittajana ja toimitussihteerinä.

– Olen viihtynyt Uutissuomalaisessa valtavan hyvin, mutta Turkulaisen päätoimittajan tehtävää en voinut jättää väliin. Työ tarjoaa minulle mahdollisuuden kehittää lehteä yhdessä toimituksen ja lukijoiden kanssa. Itse puolestaan tuon Turkulaiseen erityisesti uutisosaamista, Harmaala sanoo.

Turkulainen saa Harmaalasta päätoimittajan, joka on kokenut uutisjournalisti, mutta kiinnostunut myös sisällön kehittämisestä verkossa, paperilla ja sosiaalisessa mediassa. Nyt, kun lehteä uudistetaan, nämä ominaisuudet ovat tärkeitä.

Harmaala muuttaa Turkuun loppuvuoden aikana.

– Turkulaisen päätoimittajaksi veti paitsi itse tehtävä, myös kaunis Turun kaupunki. Siihen minulla oli nuoruudessa erityinen suhde, koska olin kova TPS:n jääkiekkojoukkueen fani ja kävin ahkerasti peleissä. Odotan innolla tutustumista Turkuun ja turkulaisuuteen paremmin.

Turkulaisen päätoimittajana Harmaala aloittaa joulukuussa.

Lehden uudistamisprosessiin hän osallistuu jo sitä ennen.

– Turkulainen saa Harmaalasta päätoimittajan, joka on kokenut uutisjournalisti, mutta kiinnostunut myös sisällön kehittämisestä verkossa, paperilla ja sosiaalisessa mediassa. Nyt, kun lehteä uudistetaan, nämä ominaisuudet ovat tärkeitä, Etelä-Suomen Median sisältöjohtaja Silja Tenhunen sanoo.

Turkulaisen nykyinen päätoimittaja Janne Koivisto siirtyy opiskelemaan oikeustiedettä Helsinkiin.

Turkulainen on osa Etelä-Suomen Mediaa, johon tämäkin lehti kuuluu.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut