Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Palomiehet riisuivat jälleen hyvän asian puolesta – tässä esimakua vuoden himoituimpiin lukeutuvasta kalenterista!

Vuoden halutuimpiin kuuluva kalenteri julkaistaan taas pian: nimittäin palomieskalenteri. Se on vuonna 2020 varsin eläimellinen: palomiehet poseeraavat kalenterin kuvissa muun muassa alpakoiden, kanin, vuohen, hevosen, kissan, koiran, aasin ja marsun kanssa.

Kalenterissa on mukana Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksella työskenteleviä palomiehiä. Järvenpäässä asuva ja Keravan ja Tuusulan paloasemalla työskentelevä Ville Kojola poseeraa kalenterissa kanin kanssa. Mäntsälän asemalla työskentelevä Jussi Sintonen pääsi kuvaan aasin kanssa. Yli kuusi vuotta palomiehenä työskennellyt Sintonen on esiintynyt aiemmin myös televisiossa Arman Pohjantähden alla -ohjelmassa.

Nurmijärvellä asuva ja Hyvinkään asemalla työskentelevä Kris Tamminen poseeraa kalenterissa koiran kanssa.

Suuri osa palomieskalenterin kuvista on otettu Mäntsälässä Hyvänmielen alpakat -eläintilalla. Kalenteria on kuvattu myös Hirvihaaran kartanon mailla ja Tuusulassa.

Kalenterin on tehnyt mäntsäläläinen hyväntekeväisyysyhdistys Hali ry. eläinten hyväntekeväisyysyhdistys Tassut Ristissä ry:n kanssa. Vapaaehtoistyönä tehdyn kalenterin tuotto ohjataan kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen: muun muassa hylättyjen kissojen ja vähävaraisten perheiden auttamiseen. Varoja pyritään ohjaamaan myös ikäihmisille.

Kalenteria tulee myyntiin muun muassa Hali ry:n verkkokauppaan