Kiloon ja Suurpeltoon nousee uudet kerrostalot vuonna 2021

Rakennuttajayhtiö Lakea aikoo rakennuttaa Kiloon viisikerroksisen ja Suurpeltoon kuusikerroksisen kerrostalon. Kohteiden rakennustyöt käynnistyvät arviolta keväällä 2020, ja kerrostalojen arvioitu valmistumisaika on keväällä 2021.

Kilon tontille rakentuvat asunnot ovat niin sanottuja perinteisiä myyntikohteita. Suurpellon asunnot rahoitetaan Lakean Omaksi-rahoitusmallilla.

Omaksi-mallin asunnoissa ostajat pääsevät asuntoihin kiinni pienellä pääomalla. Ostaja lyhentää vuokran yhteydessä taloyhtiövelkaa siten, että 20 vuoden kuluttua asunto on mahdollista lunastaa jäännösarvolla itselleen.

– Suuntaamme entistä vahvemmin kasvukeskuksiin ja etsimme kiinnostavia tontteja erityisesti pääkaupunkiseudulta. Espoossa on asunnoille kovasti kysyntää, ja onkin hienoa, että pystymme tarjoamaan Espoossa sekä perinteistä myyntikohdetta että Omaksi-asuntojamme, Lakean toimitusjohtaja Timo Mantila sanoo.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut