Oletko sinäkin paistanut jauhelihan aina väärin? – MTV: Näin ammattilainen sen tekee

toimitus

Jauheliha on yksi suomalaiskotien käytetyimmistä perusraaka-aineista. Moni kuitenkin kypsentää tutun raaka-aineen väärin, jolloin lopputulos jää harmaaksi ja vetiseksi. Asiasta raportoi MTV Uutisten Makuja-osasto.

Kokki Kari Aihinen muistuttaa uutuuskirjassaan tärkeimmän sääntönsä jauhelihan paistamiseen.

– Paista jauheliha useassa erässä, jotta pannu pysyy tarpeeksi kuumana. Paistettaessa pannulla pitäisi olla noin 30 prosenttia jauhelihaa ja 70 prosenttia tyhjää tilaa. Jo kypsennetyt jauhelihat voivat odottaa erillisessä astiassa kannen alla, Aihinen neuvoo MTV Uutisten jutussa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut