Vauvoille tarjolla hierontaa ja muskarihetkiä

Vauvan päivän kunniaksi Espoon seurakunnat järjestävät vauvaperheille suunnattua ohjelmaa. Johanna Erjonsalo

toimitus

Valtakunnallista Vauvan päivää vietetään perjantaina 27. syyskuuta. Espoon seurakunnilla on sen kunniaksi järjestettyä ohjelmaa.

Soukan kappelilla on perjantaina 27. syyskuuta kello 11.30–15 Espoonlahden seurakunnan järjestämä vauvojen oma päivä. Ohjelmassa on kantoliinaopastusta, vauvahierontaa, vauvamuskarihetkiä, itsehoitovinkkejä äideille ja parisuhdeasiaa. Lisäksi myynnissä on käytettyjä vauvatavaroita. Paikalla saa myös opastusta kastetilaisuuden järjestämiseen. Isommat lapset on mahdollista jättää hoitoon.

Matinkylässä sijaitsevassa Olarin seurakunnan Ison Omenan Chapplessa vietetään vauvapäivää perjantaina 27. syyskuuta kello 13–16 leikkien, laulaen ja ihmetellen. Päivän aikana voi tutustua alueen eri toimijoihin ja palveluihin.

Vauvan päivä on esillä myös muiden seurakuntien vauvaperheille suunnatussa arjen toiminnassa koko viikon.

Vauvan päivää vietetään nyt kolmatta kertaa ja sitä luotsaa VauvaSuomi ry, jonka tavoitteena on lisätä vauvaystävällisyyttä ja vauvaperheiden sekä vauvojen huomioimista yhteiskunnassa, kirkossa ja työpaikoilla.

Seurakunnilla on runsaasti vauvaperheille suunnattua toimintaa ja tukipalveluita, kuten vauvamuskarit, vauvakirkot ja ensi kertaa äidiksi -ryhmät. Lisäksi Espoon seurakuntien perheneuvonta tarjoaa maksutonta ammatillista terapiaa vauvaperheille.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut