IS: Parantumatonta syöpää sairastava Janita Lukkarinen oli jo valmis tekemään itsemurhan – sai nyt uuden voimavaran

toimitus

Tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen, 26, kertoo Ilta-Sanomille käyneensä itsemurhan partaalla sairastaessaan parantumatonta imusolmukesyöpää. Syöpä ja siihen liittyvät rankat sytostaattihoidot ovat vieneet body fitness -ammattilaiselta pahimmillaan lähes liikkumiskyvyn, ja synkimpinä hetkinä hän halusi tehdä itsemurhan.

– Olin valmis päättämään päiväni. Ajattelin, että kävelen veteen, laitan kädet ristiin ja hukuttaudun. Se olisi ollut kaunis tapa lähteä, Lukkarinen kertoo Ilta-Sanomille

Kuitenkin äiti ja ystävät auttoivat Lukkarista selviämään synkimmistä murheen alhoista. Myös usko Jumalaan on tuonut lohtua. Lukkarinen katsoo, että sairastuminen on antanut hänelle mahdollisuuden jakaa positiivisuutta ja voimaa ympärilleen.

– Ajattelen olevani maanpäällinen enkeli, sillä voin levittää paljon kaunista ympärilleni. Jumala tiesi, että minulla on mahdollisuus saada ääneni kuuluviin.

Lukkarisen hoidot eivät ole tehonneet ja hänen elinajanodotteensa on epävarma.

Aiheeseen liittyvää

  1. Janita Lukkarinen ei ole yksin, näin monta alle 35-vuotiasta kohtalotoveria hänellä jo on – nuorten syövät ovat lisääntyneet eikä syytä tiedetä 2.9.2019 20:00

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut