Anssi Kela ja Mira Luoti Otaniemen yössä

Mira Luoti esiintyy Otaniemen yössä duona Suvimarja Halmetojan kanssa. -

toimitus

Toista kertaa järjestettävä Otaniemen yö -taidefestivaali valtaa kampusalueen lauantaina 21. syyskuuta. Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan järjestämä poikkitaiteellinen festivaali on kaikille avoin ja maksuton.

Ohjelmassa on viime vuoden tapaan musiikkia ja taidetta monessa eri muodossa. Festivaalilla esiintyvät muun muassa Anssi Kela ja Mira Luoti duona Suvimarja Halmetojan kanssa. Kela esiintyy Väreen Aulassa kello 15 ja Mira Luoti duo samassa paikassa kello 20.30.

Lapsille on luvassa esimerkiksi Nukketeatteri Sampon esitys Kolme pientä porsasta, joka nähdään Kauppakorkeakoulun aulassa kello 14.30. Lapsille suunnatussa lampputyöpajassa hyödynnetään kierrätettyjä materiaaleja ja suunnitellaan sekä toteutetaan oman valaisimen prototyyppi

Lisäksi luvassa on muun muassa taidekierroksia, näyttelyitä, erilaisia musiikkiesityksiä sekä taidepajoja. Myrskykaraokessa esitetään videoteos, joka koostuu myrskyistä ilman ääntä. Osallistujien tehtävänä on imitoida videon tahtiin myrkyn ääniä. Äänet taltioidaan seuraavaan myrskykaraokeen osallistuvien taustanauhaksi. Taiteilija Gloria Lauterbach koostaa projektista näyttelyn, joka on esillä lokakuussa Väre V2 -galleriassa.

Festivaalin ohjelma alkaa jo iltapäivällä ja jatkuu yömyöhään. Koko ohjelma löytyy osoitteesta otaniemenyo.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.