Juuri nyt: Onnettomuus sekoittaa pääradan junaliikennettä – henkilövahinko tapahtui Pukinmäessä

Pukinmäessä sattuneen onnettomuuden vuoksijunaliikenteessä on tällä hetkellä merkittäviä myöhästymisiä pääradalla.

Viimeisimmän HSL:n tiedotteen mukaan K-junankaikki lähdöt pyritään ajamaan kello 18 alkaen.Pääradan junat (K, I, P, R, Z, D) voivat myöhästyä, myöhästymisten arvioidaan kestävän noinkello 19 asti. VR:n viimeisimmän tiedon mukaanIntercity 177 Helsingistä Tampereelle (lähtöaika kello 17.04) on myöhässä noin25 minuuttia muun junaliikenteen vuoksi.Liikenteessä esiintyy edelleen viivästyksiä Helsingin ja Pukinmäen välillä.

Onnettomuuden tapahduttua I-junat lentoasemalle ja K-junat Keravalle eivät pysähtyneet aluksiPukinmäessä ja Malmilla.Junaliikenne käynnistyiHelsingin ja Pukinmäen välillä, kuitenkin siten, ettäpohjoisen suuntaan menevät I- ja K-junat eivät pysähtyneetPukinmäessä eivätkä Malmilla.

Myös pääradan junat (K, I, P, R, Z, D) ovat myöhästelleet ja lisäksi K-junia peruttiin.

VR tiedotti aiemmin, että pikajuna Pendolino9 Helsingistä Joensuuhun (lähtöaika 16.19) on myöhässä noin40 minuuttia henkilövahingon vuoksi. SamoinR-juna Helsingistä Riihimäelle (lähtöaika 16.40) on myöhässä noin25 minuuttia henkilövahingon vuoksi. Myös Pendolino 47 Helsingistä Vaasaan (lähtöaika kello16.24) on myöhässä noin35 minuuttia henkilövahingon vuoksi.

Päivitämme uutista edelleen. Päivitetty viimeksi 3.9. kello 18.37.

Lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut