Etelä-Suomen Media Oy tehostaa ja uudistaa toimintaansa

Näppärä. Uusi mobiilisovellus on helppolukuinen.

Anonyymi

Etelä-Suomen Media Oy vastaa median murrokseen ja uudistaa organisaatiotaan vastaamaan mediakuluttamisen tarpeita.

– Markkinaosuutemme ja mediamyyntimme on tänäkin vuonna kasvanut päämarkkina-alueellamme Uudellamaalla. Myös tuotteidemme kysyntä verkossa, niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaidemme osalta on kehittynyt oikeaan suuntaan. Mediatalo Keskisuomalaisen laajentunut tuoteportfolio mahdollistaa kasvun myös tulevaisuudessa muun muassa digitaalisen ulkomainonnan kautta. Muokkaamme organisaatiotamme, jotta pärjäämme kilpailussa myös tulevaisuudessa, paikallisjohtaja Karri Kannala toteaa.

Uudistusten yhteydessä yhtiö ottaa käyttöön myös uutta tekniikkaa printti- ja verkkomedioidensa tuotannossa. Lisäksi pääkaupunkiseudun uusilla toimitilaratkaisuilla uskotaan saavutettavan merkittäviä hyötyjä.

Uudistusten yhteydessä Etelä-Suomen MediaOy aloittaa rakenteellisia muutoksia koskevat yhteistoimintaneuvottelut, jotka saattavat johtaa enintään 15 henkilötyövuoden vähentämiseen.

Neuvottelut koskevat Etelä-Suomen Media Oy:n kaikkia toimintoja ja niissä työskenteleviä henkilöstöryhmiä pois lukien Imatralaisen, Lappeenrannan Uutisten, Länsi-Uusimaan ja Vihdin Uutisten henkilökunta.

Vuositason säästötavoite on yhteensä noin 2,5 miljoonaa euroa.

Etelä-Suomen Media julkaisee 20 painettua lehteä sekä 17 verkkomediaa. Työntekijöitä yhtiöllä on noin 220.Tämä lehti on osa Etelä-Suomen Mediaa. Etelä-Suomen Media Oy on osa Mediatalo Keskisuomalaista.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut