Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaista kiinni vilkkaassa risteyksessä Matinkylässä yli kuukauden, syynä väärät pultit – "Kenen vastuulla on tuon pienen asian hoitaminen?"

Aidattu kiveys kauppakeskus Ison Omenan vieressä Matinkylässä hämmästyttää Länsiväylän lukijaa.

Liikenteenjakajan pää Piispansillan ja Suomenlahdentien kulmauksessa on ollut pitkään, jopa puoli vuotta tai enemmänkin aitojen ympäröimä ja siirtolava tukkii yhden ajokaistan.

– Kenen vastuulla on tuon pienen asian hoitaminen? Kaista on poissa käytöstä ja se haittaa liikenteen sujuvuutta, hän huomauttaa.

Espoon kaupunkitekniikasta löytyy eri käänteiden jälkeen lopulta asiasta tietävä katurakennuspäällikkö Markku Virtanen

– Liikenteenjakajan päähän pitää pystyttää valaisinpylväs. Aiemmat suunnitelmat ovat kuitenkin menneet uusiksi, Virtanen sanoo.

Hän täsmentää, että työmaan kohta ei ole maavarainen, vaan sillan kansi. Kanteen tehdään paikat valaisimille, mutta pylvään pulttiryhmien kanssa tuli hankaluuksia.

– Siihen hankitaan erilaiset pulttiryhmät, Virtanen sanoo ja arvelee työn etenevän ensi ja seuraavan viikon aikana.

Juttua korjattu 15.8. klo 15.12. Täsmennetty arviota siitä, miten pitkään liikenteenjakajan pää on ollut aitojen ympäröimä ja siirtolava tukkinut ajokaistan.