Viisikymppistä miestä epäillään kahden lähipiiriin kuuluneen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä – tapaukset syyteharkintaan

Itä-Suomen poliisi on suorittanut tammikuusta 2019 lähtien esitutkintaa kahden lapsen seksuaalisen hyväksikäytön osalta Joensuussa. Esitutkinta käynnistyi tammikuun lopussa, kun poliisi sai tiedon mahdollisesta lapseen kohdistuneesta seksuaalirikoksesta.

Esitutkinnassa ilmeni seikkoja, joiden perusteella 52-vuotiasta joensuulaista miestä epäillään kahteen alle 16-vuotiaaseen lapseen kohdistuneesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Toisessa tapauksessa epäillään törkeätä lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä 1.11.2018–31.1.2019 välisenä aikana ja toisessa perusmuotoista lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä 15.1.2017–31.8.2018 välisenä aikana.

Rikoksesta epäilty mies on ollut esitutkinnan aikana vangittuna ja matkustuskiellossa. Mies on kuulunut molempien asianomistajien lähipiiriin tapahtuma-ajankohtina.

Tarkempaa kuvausta esitutkinnan sisällöstä tai asianosaisten taustoista ei ole mahdollista julkisuudessa kertoa asianomistajien nuoren iän ja rikosepäilyn arkaluontoisuuden vuoksi.

Tapausten esitutkinta on nyt valmistunut ja kokonaisuus etenee syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut